LIPPUTUOTEUUDISTUS MUUTTAA BUSSIKORTTIEN LATAUSKÄYTÄNTÖÄ

Lipputuoteuudistuksen takia bussikortin ensimmäinen lataaminen vuonna 2011 on tehtävä Matkahuollossa. Lataaminen ei onnistu busseissa tai R-kioskeilla. Nopeuttaakseen asioimista Matkahuollossa, tulee asiakkaan täyttää etukäteen myyntitositelomake. Lomakkeesta on olemassa kaksi eri versiota, toinen seutulipulle ja toinen Kotkan alueen omille bussikorteille.

Lomakkeita on saatavissa perjantaista 3.12. lähtien busseista Pohjolan Liikenteen, Savonlinjan, Heinon sekä Vuorelan liikennöimillä alueilla. Lisäksi lomakkeen voi noutaa Matkahuollon Kotkan, Karhulan, Haminan ja Virolahden toimipisteistä. Pyhtääläiset saavat lomakkeita kunnanvirastolta tai kirjastosta.

Lomakkeen voi myös tulostaa tästä:
KOTKAN PAIKALLISLIIKENNE
SEUTULIIKENNE

Lipputuoteuudistus koskee seutulippua, joka on käytössä kaikissa busseissa Kotkan, Pyhtään, Haminan, Miehikkälän ja Virolahden alueella. Lisäksi uudistuksen piiriin kuuluvat Kotkan alueella käytössä oleva lastenkortti, nuorisokortti sekä aikuisten kuukausikortti. Uudistus ei koske 22 ja 44 matkan korttia, arvokorttia, veteraanikorttia eikä Kelan tukemia opiskelijakortteja.

Toimenpide ei aiheuta lisäkustannuksia. Myös lipputuotteiden hinnat pysyvät ennallaan. On suositeltavaa, että matkustajat käyttävät nykyisen lippunsa loppuun ennen ensimmäistä latausta vuonna 2011.